Starterslicentie

 100,00 310,00 incl. BTW

Met de Starterslicentie kun je online werken met de aangeschafte delen van de Kinderwerkersmethode Doe maar!

Met de Starterslicentie krijg je via de website een jaar lang toegang tot de aangeschafte modules.

De Starterslicentie is voor gemeenten die voor het eerst een specifieke module of meerdere nieuwe modules van de kinderwerkmethode Doe maar willen aanschaffen.

Lees hieronder meer over de Starterslicentie, de prijzen van de Starterslicentie en werkbladen en over het verschil van de Startlicentie en de Herhalingslicentie.

Kies hieronder van welke module(s) je een Starterslicentie wilt bestellen.
Kies voor alle bouwen de gewenste optie. De prijs wordt automatisch berekend.

Wissen
SKU: START001 Categorie:

Beschrijving

Materiaal voor een jaar

Met de Starterslicentie krijgen alle kinderwerkers van de gemeente een jaar lang toegang tot de aangeschafte module(s). Op de speciaal daarvoor ingerichte website kinderwerkersplein.nl, tref je de boeken van de Kinderwerkmethode Doe maar, de bijbehorende werkbladen, PowerPoint Presentaties en links naar films en liederen aan. Al het materiaal overzichtelijk op één website. Kinderwerkers kunnen zich vanaf vrijwel elke plek voorbereiden. De website is toegankelijk voor vrijwel alle computers, laptops, tablets of Smartphones.

Iedere module die je aanschaft bevat materiaal voor ongeveer één jaar of seizoen (exclusief de vakanties en feestdagen). De Onderbouw is speciaal gemaakt voor kinderen in groep 1 en 2 van de basisschool. Het materiaal van de Middenbouw voor groep 3-5. De modules van de bovenbouw zijn speciaal geschreven voor de basisschoolgroepen 6-8.

Prijs van de Starterslicentie en papieren werkbladen

De prijs van een Starterslicentie voor één module is € 100,-.
De prijs van een Starterslicentie voor een tweede of derde module in dezelfde bestelling is € 75,- per stuk.

Bij iedere module kun je kiezen voor ‘papieren werkbladen’ of ‘digitale werkbladen’.

  • Kies je bij een module voor de optie ‘papieren werkbladen’, dan krijg je van die module een set werkbladen toegezonden. Zo’n set bevat van ieder werkblad 1 papieren exemplaar. Die papieren werkbladen kun je gebruiken om de werkbladen te vermenigvuldigen. Je hebt dan tegelijkertijd ook de mogelijkheid om via de website de werkbladen als PDF te downloaden en uit te printen. De prijs van de papieren werkbladen zijn per module € 20,-.
  • Kies je voor de optie ‘digitale werkbladen’, dan kun je de werkbladen via de website downloaden en uitprinten. Voor de digitale werkbladen worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Starterslicentie of Herhalingslicentie

De Starterslicentie is voor gemeenten die voor het eerst een specifieke module of meerdere nieuwe modules van de kinderwerkmethode Doe maar wil aanschaffen.

Een voorbeeld: Een gemeente heeft afgelopen seizoen met de 1e jaargang van zowel de onder-, midden- als de bovenbouw van de Kinderwerkmethode Doe maar gewerkt. Nu wil deze gemeente de 2e jaargang aanschaffen. Dan dient de gemeente van alle modules die ze wil afnemen een Starterslicentie aan te schaffen. Gaat de gemeente een jaar later weer de 1e jaargang gebruiken, dan kan ze een Herhalingslicentie aanschaffen.

De prijs voor de Starterslicentie is hoger dan de prijs voor de Herhalingslicentie.

Extra informatie

Onderbouw

Geen starterslicentie Onderbouw, 1e jaargang – digitale werkbladen, 2e jaargang – digitale werkbladen, 1e jaargang – papieren werkbladen, 2e jaargang – papieren werkbladen

Middenbouw

Geen starterslicentie Middenbouw, 1e jaargang – digitale werkbladen, 2e jaargang – digitale werkbladen, 3e jaargang – digitale werkbladen, 1e jaargang – papieren werkbladen, 2e jaargang – papieren werkbladen, 3e jaargang – papieren werkbladen

Bovenbouw

Geen starterslicentie Bovenbouw, 1e jaargang – digitale werkbladen, 2e jaargang – digitale werkbladen, 3e jaargang – digitale werkbladen, 1e jaargang – papieren werkbladen, 2e jaargang – papieren werkbladen, 3e jaargang – papieren werkbladen

Andere suggesties…