Herhalingslicentie

 40,00 170,00 incl. BTW

Met de Herhalingslicentie kun je online werken met de aangeschafte delen van de Kinderwerkersmethode Doe maar!

Met de Herhalingslicentie krijg je via de website een jaar lang toegang tot de aangeschafte modules.

De Herhalingslicentie is voor gemeenten die bij herhaling één of meerdere modules van de Kinderwerkmethode Doe maar willen aanschaffen en opnieuw willen gebruiken.

Lees hieronder meer over de Herhalingslicentie, de prijzen van de Herhalingslicentie en over het verschil van de Herhalingslicentie en de Startlicentie.

Kies hieronder van welke module(s) je een Herhalingslicentie wilt bestellen.
Kies voor alle bouwen de gewenste optie. De prijs wordt automatisch berekend.

Wissen
SKU: HerLic001 Categorie:

Beschrijving

Materiaal voor een jaar

Met de Herhalingslicentie krijgen alle kinderwerkers van de gemeente een jaar lang toegang tot de aangeschafte module(s). Op de speciaal daarvoor ingerichte website kinderwerkersplein.nl tref je de boeken van de Kinderwerkmethode Doe maar, de bijbehorende werkbladen, PowerPoint Presentaties en links naar films en liederen aan. Al het materiaal overzichtelijk op één website. Kinderwerkers kunnen zich vanaf vrijwel elke plek voorbereiden. De website is toegankelijk voor vrijwel alle computers, laptops, tablets of Smartphones.

Iedere module die je aanschaft bevat materiaal voor ongeveer één jaar of seizoen (exclusief de vakanties en feestdagen). De Onderbouw is speciaal gemaakt voor kinderen in groep 1 en 2 van de basisschool. Het materiaal van de Middenbouw voor groep 3-5. De modules van de bovenbouw zijn speciaal geschreven voor de basisschoolgroepen 6-8.

Prijs van de Herhalingslicentie en papieren werkbladen

De prijs van een Herhalingslicentie voor één module is € 40,-.
De prijs van een Herhalingslicentie voor een tweede of derde module in dezelfde bestelling is € 35,- per stuk.

Bij iedere module kun je kiezen voor ‘papieren werkbladen’ of ‘digitale werkbladen’.

  • Kies je bij een module voor de optie ‘papieren werkbladen’, dan krijg je van die module een set werkbladen toegezonden. Zo’n set bevat van ieder werkblad 1 papieren exemplaar. Die papieren werkbladen kun je gebruiken om de werkbladen te vermenigvuldigen. Je hebt dan tegelijkertijd ook de mogelijkheid om via de website de werkbladen als PDF te downloaden en uit te printen. De prijs van de papieren werkbladen zijn per module € 20,-.
  • Kies je voor de optie ‘digitale werkbladen’, dan kun je de werkbladen via de website downloaden en uitprinten. Voor de digitale werkbladen worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Herhalingslicentie of Starterslicentie

De Herhalingslicentie is voor gemeenten die bij herhaling één of meerdere modules van de Kinderwerkmethode Doe maar willen gebruiken.

Een voorbeeld: Een gemeente heeft twee jaar geleden 1e jaargang van zowel de midden- als de bovenbouw van de Kinderwerkmethode Doe maar gewerkt. Nu wil deze gemeente opnieuw de 1e jaargang midden- en bovenbouw gebruiken. Dan dient de gemeente van deze modules een Herhalingslicentie aan te schaffen.

De prijs voor de Herhalingslicentie is duidelijk lager dan die van de Starterslicentie.

Extra informatie

Onderbouw

Geen Herhalingslicentie Onderbouw, 1e jaargang – digitale werkbladen, 2e jaargang – digitale werkbladen, 1e jaargang – papieren werkbladen, 2e jaargang – papieren werkbladen

Middenbouw

Geen Herhalingslicentie Middenbouw, 1e jaargang – digitale werkbladen, 2e jaargang – digitale werkbladen, 3e jaargang – digitale werkbladen, 1e jaargang – papieren werkbladen, 2e jaargang – papieren werkbladen, 3e jaargang – papieren werkbladen

Bovenbouw

Geen Herhalingslicentie Bovenbouw, 1e jaargang – digitale werkbladen, 2e jaargang – digitale werkbladen, 3e jaargang – digitale werkbladen, 1e jaargang – papieren werkbladen, 2e jaargang – papieren werkbladen, 3e jaargang – papieren werkbladen

Andere suggesties…