Stichting Doe maar - kinderwerkersdag

Reacties kinderwerkersdag 17 maart 2018

Op 17 maart 2018 was onze 7e Kinderwerkersdag ‘Let’s Connect’ te Drachten. De deelnemers van deze dag hebben deze dag met een ‘ruime goed’ beoordeeld. Het is ons verlangen dat kinderwerkers door deze dag beter in staat zijn om kinderen te leren leven met Jezus Christus.

In het ochtendprogramma sprak Hanna Swart over ‘Verbinden door herkenning’. Doordat je je kwetsbaar durft op te stellen, kun je verbinding maken met de ander. Dienen zoals de Heer Jezus dat heeft gedaan, is daarbij een belangrijk ingrediënt.

Daarna was de eerste ronde workshops. Tijdens de lunch konden de kinderwerkers met de andere kinderwerkers verbinden. Daarna volgde de tweede ronde workshops. Daarna was er een afsluitend aanbiddingsconcert. Daar hebben we God bedankt voor het goede wat we mochten ontvangen en voor Wie Hij is.

De workshops zijn door de kinderwerkers als ‘goed’ tot een ‘zeer goed’ beoordeeld.

Laat hieronder gerust een reactie achter.