Prijs van de Kinderwerkmethode


Op deze pagina treft u meer informatie aan over de prijs van de methode. Natuurlijk kun je ook naar onze webwinkel gaan, waar de prijs van uw bestelling netjes wordt uitgerekend.

De Kinderwerkmethode kan aangeschaft worden als (papieren) boeken. De Kinderwerkmethode wordt ook volledig online aangeboden. Naast de boeken en werkbladen, tref je ook links aan naar tal van liederen, films en PowerPoint presentaties.

 

De Kinderwerkmethode als boeken

De Kinderwerkmethode Doe maar is kwalitatief hoogstaand en omvangrijk. De boeken en werkbladen zijn in full-colour, A4 formaat en de boeken zijn gemaakt met een zogenaamde Wire-O verbinding, zodat ze gemakkelijk en duurzaam zijn in het gebruik. Alle boeken en werkbladen samen bestaan uit ca. 4500 bladzijden! We hebben dus niet op de inhoud en kwaliteit bezuinigd, maar we willen de prijs van de methode zo scherp mogelijk houden.

 

Koop de papieren versie en ontvang een jaar lang een GRATIS licentie om deze boeken online in te kijken

De kracht van de papieren boeken is dat je eenvoudig overzicht houdt over de methode en bijvoorbeeld de materialen die je moet aanschaffen. Bij de aanschaf van de boeken en werkbladen van een jaargang onder-, midden- en/of bovenbouw, ontvang je een jaar lang gratis de mogelijkheid om die boeken online in te kijken via de website kinderwerkersplein.nl. Daardoor zijn de kosten veel lager. De kinderwerkers bereiden zich voor via de website, dus je hebt zelfden meer dan één exemplaar per boek nodig.

 

Prijs van de boeken en werkbladen

De prijs van een module met bijbehorende werkbladen, dat is een jaargang van één bouw, zijn € 175,99 inclusief BTW. De prijs van twee modules die ineens worden aangeschaft, is € 299,99. De prijs van drie modules die ineens worden aangeschaft, is € 399,99.

Bij de aanschaf van de papieren boeken, krijgt de gemeente ook een set werkbladen. Deze papieren werkbladen kunnen gebruikt worden om de werkbladen te vermenigvuldigen. De werkbladen bestaan uit losse A4 bladen. De les waarbij het betreffende werkblad hoort, staat op de achterkant van het werkblad, zodat de kinderen een mooi en schoon werkblad krijgen.

 

De Kinderwerkmethode online

Het is ook mogelijk om volledig online met de Kinderwerkmethode te werken. Op de site staan de volledige boeken, werkbladen en tal van liederen en filmpjes. Iedere kinderwerker maakt zelf een account. Toch komen de kinderwerkers die met dezelfde module werken in één groep. Je kunt daardoor het rooster in de kalender invoeren en je kunt berichten voor elkaar achter laten.

 

Prijs van het online werken

Er zijn twee soorten licenties, een Starterslicentie en een Herhalingslicentie. Een Starterslicentie is voor gemeenten die voor het eerst een module of meerdere nieuwe modules van de kinderwerkmethode Doe maar willen aanschaffen. Een Herhalingslicentie is voor gemeenten die bij herhaling een bepaalde module of meerdere modules van de kinderwerkmethode Doe maar willen gebruiken. Een module is een jaargang van de onder-, midden- of bovenbouw. Een module bevat materiaal voor iedere zondag van een jaar (behalve voor de vakantieperiodes).

Het grote voordeel is dat alle kinderwerkers van een gemeente zich eenvoudig kunnen voorbereiden op de tijd en plek die zij willen! Je kunt het materiaal daardoor ook eenvoudig meenemen naar de kerk of op de computer of laptop in de kerk openen en daar gebruiken.

De kosten voor een Starterslicentie is € 100,- inclusief BTW voor één module. Alle volgende modulen in dezelfde bestelling zijn € 75,-.

Het is mogelijk om naast de werkbladen die op de site worden aangeboden, ook papieren werkbladen te ontvangen. Je krijgt dan van ieder werkblad één exemplaar. De kosten hiervoor zijn € 20,- per module, inclusief BTW en verzendkosten.

 

Nog enkele algemene opmerkingen

  1. De methode kan zowel in de papieren vorm als online in delen worden aangeschaft. In de praktijk betekent dat, dat een gemeente vaak één jaargang per keer koopt. Sommige gemeenten werken met zowel de onder-, midden- als bovenbouw, andere gemeenten gebruiken maar één of twee bouwen. Het is allemaal mogelijk.
  2. De boeken van Doe maar bevatten van 4 tot 9 lessen per boek. U kunt hier klikken om het overzicht van alle boeken van de onderbouw te zien en hier voor de boeken van de midden- en bovenbouw.
  3. Hierbij treft u de leveringsvoorwaarden van Stichting Doe maar aan.

Ga naar onze webwinkel om boeken of licenties te bestellen of laat een berichtje voor ons achter als je nog vragen hebt.