Onderwijsmethodes voor Kinderwerk en Jeugdwerk


SOnderwijsmethode Doe maarinds juli 2010 wordt de kinderwerkmethode Doe maar door steeds meer gemeenten gebruikt. Inmiddels heeft Doe maar een methode voor kinderen en tieners.

 

Kinderwerkmethode Doe maar (groep 1 t/m 8)

Stichting Doe maar heeft een onderwijsmethode ontwikkeld voor kinderwerk, zondagsschool en kindernevendiensten van kerken en gemeenten. De methode bestaat uit 44 boeken met bijbehorende werkbladen. Bekijk proeflessen… (lees meer…)

Nieuw is dat je vanaf nu online kunt werken, zonder dat je de papieren boeken hoeft aan te schaffen. Ga naar de winkel en om te kiezen voor een Starterslicentie of een Herhalingslicentie.

Dagboekje Doe maar

 

Dagboekjes bij de onderwijsmethode Doe maar (groep 3 t/m 8)

Om kinderen te helpen om ook doordeweeks met God te leven, het geloofsgesprek tussen ouders en kinderen te stimuleren en gedurende de week aan de leerdoelen te werken, hebben we dagboekjes gemaakt. De dagboekjes zijn in eerste instantie gemaakt als aanvulling op de onderwijsmethode Doe maar. Ze kunnen ook los daarvan gebruikt worden. Bekijk een voorbeeld van een dagboekje… (lees meer…)

 

Tienerwerkmethode Doe maar

Tienerwerkmethode Doe maar (jeugd)

Bij diverse gemeenten die met Doe maar voor de basisschoolleeftijd werken, is het belangrijk dat de leerlijn niet stopt na groep 8. In de methode Doe maar voor 12-18 jaar wordt gewerkt aan dezelfde leerdoelen, maar de vorm is wel heel anders… (lees meer…)