Doe maar in Suriname

Doel

Sinds september 2018 wordt de kinderwerkmethode ook in Suriname gebruikt. Er is veel behoefte aan goed materiaal en materiaal waar een leerlijn in zit. Doordat ze meerdere jaren werken aan de verschillende thema’s, komen alle theologische onderwerpen aan bod. Daardoor krijgen de kinderen een goed beeld van wat geloven inhoud en hoe je dat in de praktijk vorm kunt geven.

Aangezien er weinig voorzieningen zijn in Suriname hebben we de methode Doe maar gratis aangeboden aan de stichting Wijd mijn lammeren. Zij hebben het materiaal gekopieerd en bieden het de kinderwerkers aan voor € 5,00. Dit maakt het mogelijk dat ook de Surinaamse kinderen leren leven met Jezus Christus.

Naast het materiaal is er ook behoefte aan training. Zodat ook de kinderwerkers op een goede manier leren het materiaal toe te passen en hun vaardigheden verder te ontwikkelen.

Mochten jullie ook het verlangen hebben om iets te betekenen voor de Surinaamse kinderen en kinderwerkers, dan horen we dat graag. Ook kunnen jullie dit werk sponsoren door een bedrag over te maken naar stichting Doe maar. Je kunt er ook een project van maken voor de kinderen in je gemeente.

Foto-Suriname-1.png

Krachtige leerplannen

Coachende rol kinder- en jeugdwerkers

Volledig online voorbereiden